Waist Trainer

Ofte stilte spørsmål om Waist Trainer


Finnes det Waist Trainer i Norge?
Ja, Shapewears.no tilbyr Waist trainer i forskjellige varianter og størrelser. Shapewears.no er en norsk nettbutikk som holder til i Oslo.

Hva brukes Waist Trainer til?
Waist Trainer hjelper deg å få smalere midje, flat mage og bidrar til å rette holdningen din. Ved regelmessig bruk vil waist trainer hjelpe med fettforbrenning.

Hvordan bruke Waist Trainer?
Vi har Waist Trainer i forskjellige varianter, noen har glidelås med belte og cincher med eller uten belte. Du kan bruke waist trainer over eller under klærne dine. Som begynnere så kan det være litt vanskelig å ta på seg, men få gjerne hjelp av noen, eller så kan du også ligge mens du tar den på. Det er greit å ha et speil mens du tar den på.

Når kan jeg ha på Waist Trainer?
Få timeglassfigur under dine klær ved hjelp av waist trainer. Du får smalere midje, og kan bruke treningskorsettet under treningen din.

Hvor lenge skal man ha på Waist Trainer?
Vi anbefaler at du begynner å bruke korsetten i 2-4 timer om dagen i de første 5 dagene, slik at kroppen din blir vant til det. Etter de 5 dagene kan du øke timene.

Virker Waist Trainer?
Ja, Waist trainer fungerer og gir deg resultater når du trener midjen til dette.

Er Waist Trainer farlig?
Det er trygt å bruke waist trainer og vi anbefaler at du bruker waist trainer 2-4 timer de første dagene og deretter økes til 8 timer maks og ikke mer.
Vi anbefaler ikke å sove med det. Waist trainer har ståler som er fleksible og kan bøyes, samtidig trener den og former midjen din på en naturlig og trygg måte, så lenge du kjøper riktig størrelse og går i mindre størrelser når midjen din er trent til det. Korsett strammer midjen din på en unaturlig måte og stålene bøyes ikke, dette er ikke sunt for kroppen og er skadelig.

Waist Trainer etter fødsel
Etter fødsel ønsker kvinner å få tilbake sin opprinnelige figur og ved bruk av Waist trainer vil du minske midjen og mage omkretsen når du trener midjen din. Det er en fordel for de som ønsker å forme en femenin silhuett etter fødsel. Waist trainer er behagelig å ha på.

Hvor lenge skal jeg vente etter fødsel?
Vi anbefaler å vente til 4-6uker før bruk av waist trainer.

Anbefales det å bruke Waist Trainer etter en abdominal kirurki?
Disse midjetrenerne er generelt anbefalt for de som kommer seg etter en operasjon, for eksempel keisersnitt.

Hvordan vasker jeg Waist Trainer?
Vi anbefaler at du vasker det for hånd eller finvaske det i vaskemaskin. Bruk litt av vaskemiddelet. Hvis du vasker for hånd så bør du ha vaskemiddel og svamp sånn at du kan skrubbe innsiden av waist trainer.

Hvilken farge og størrelse har dere på Waist Trainer?
Vi har i farger Rosa korsett og Svart Korsett, vi vil senere få flere farger. I størrelse så har vi fra S-XL og Plus Size. (Kontakt oss for mer informasjon)

Hvordan måle midjen min?
Ha et målebånd klart til å måle midjen din. Stå oppreist og pust inn og deretter pust ut. Legg målebåndet rundt midjen (en centimeter over navlen), der vil du et riktig mål for midjen din.

Waist Trainer that works!
Vi har god erfaring med Waist Trainere og vi er opptatt av høy kvalitet slik at du kan oppnå målet ditt og få midjen du ønsker. Vi har waist trainer som er laget av naturlig latex, bomull og spandex noe som er veldig behagelig å ha på seg. På innsiden har Waist Trainere ''bones'', dette er de stålene som holder midjetreneren oppe, slik at den hjelper deg og gir god holdning, samtidig den former midjen din.