Fitness Belt

Oftest stilte spørsmål om Fitness Belt


Finnes det Fitness Belt i Norge?
Shapewears.no er en norsk nettbutikk som holder til i Oslo.

Hva brukes Fitness Belt til?
Fitness Belt er en ''trenings belte'', og er for trening.
Du får bedre fettforbrenning og forbedret holdning. Hvis den brukes kontinuerlig, gir den deg timeglasset midjen du ønsker deg. Du kommer garantert til å svette!

Hvordan bruke Fitness Belt?
Fitness Belt er lett å ta på og ta av når du er på trening. Fitness belt har belte slik at du kan justere hvor stramt du vil ha den. Vi anbefaler å ikke stramme det ekstremt ved trening, da kroppen må også puste.

Hvor lenge skal man ha på Fitness Belt?
Til du er ferdig med treningsøkten din, eller om du vil gå med den.

Virker Fitness Belt?
Fitness Belt virker så lenge du bruker den når du trener.

Hvilken aktiviteter kan jeg trene Fitness Belt til?
Du kan bruke under jogging, løping, deadlift, knebøy, gå turer, eller bare ha den på i hverdag!

Fitness Belt etter fødsel
Etter fødsel ønsker kvinner å få tilbake sin opprinnelige figur og ved bruk av Fitness Belt vil du minske midjen og mage omkretsen raskt når du trener. Det er en fordel for de som ønsker å forbrenne magefettet etter fødsel, trenings beltet er også veldig behagelig å ha på i mens du trener.

Hvor lenge skal jeg vente etter fødsel?
Fitness Belt kan også brukes som postpartum magebånd. Dette magebåndet hjelper deg å få raskere innhenting etter fødselen. Ekstra effektivt for deg som har tatt keisersnitt og lengter etter å gjenoppta vanlige aktiviteter.

Hvordan vasker jeg Fitness Belt?
Vi anbefaler at du vasker det for hånd eller finvaske det i vaskemaskin. Bruk litt av vaskemiddelet. Hvis du vasker for hånd så bør du ha vaskemiddel og svamp sånn at du kan skrubbe innsiden av Fitness Belt.

Hvordan måle midjen din?
Ha et målebånd klart til å måle midjen din. Stå oppreist og pust inn og deretter pust ut. Legg målebåndet rundt midjen (en centimeter over navlen), der vil du et riktig mål for midjen din.

Fitness Belt that works!
Vi har god erfaring med Fitntess Belt og vi er opptatt av høy kvalitet slik at du kan oppnå målet ditt og få midjen du ønsker. Vi har Fitness Belt polyester, spandex noe som er veldig behagelig å ha på seg.