Shapewear - Hold-in undertøy

Oftest stilte spørsmål om Shapewear

Finnes det Shapewear i Norge?
Shapewears.no er en norsk nettbutikk som holder til i Oslo.

Hva er Shapewear?
Shapewear er en tummy control som gir en god hold - inn og former kroppen
umidelbart.

Hva brukes Shapewears til?
Shapewear hjelper deg å få smalere midje, flat mage og bidrar til å rette holdningen din. Du kan bruke Shapewearen din på hverdagen, på jobb eller om du skal på fest.

Hvordan bruke Shapewear?
Vi har Shapewear i forskjellige varianter, en med high-waist hold - in og long leg body shaper. Våre høy kvalitets Shapewear fremhever din figur. Shapewearen skaper en glatt og fin overflate som gjør at plaggene dine sitter pent på.

Når kan jeg bruke Shapewear?
Vi har bodysuits og shapewear som gir ekstra hold-in, fine undertøy som gir booty lift og hever formene dine. Du kan bruke shapewear/bodysuit under alle dine favoritte antrekk, og en av de beste spanx for å ha på under brudekjolen. (Best Spanx for wedding dress!) Bodysuit fashion som har alt du trenger.

Hvor lenge skal man ha på Shapewear
Kan brukes hele dagen, veldig behagelig å ha på.

Virker Shapewear?
Den virker umidelbart.
Den vil støtte bystet, løfter rumpen og strammer opp lårene.

Shapewear etter fødsel
Etter fødsel ønsker kvinner å få tilbake sin opprinnelige figur og ved bruk av shapewear vil du minske midjen og mage omkretsen raskt også. Det er en fordel for de som ønsker å passe inn i kjoler eller hverdagslig klær. veldig behagelig å ha på seg.

Når kan jeg bruke shapewear etter fødsel?
Man kan bruke shapewear etter fødsel (sømløs bodysuit/shapewear).

Bruke shapewear etter keisersnitt:
Ved keisersnitt, må du vente til snittet er leget og tørt før du tar på deg en shapewear. Anbefales at du snakker med jorndmor eller lege før bruk.

Hvordan vasker jeg Shapewear?
Vi anbefaler at du vasker det for hånd eller finvaske det i vaskemaskin. Bruk litt av vaskemiddelet. Hvis du vasker for hånd så bør du ha vaskemiddel for hånd vask og svamp slik at du kan skrubbe innsiden og utenpå.

Hvordan måle midjen din?
Ha et målebånd klart til å måle midjen din. Stå oppreist og pust inn og deretter pust ut. Legg målebåndet rundt midjen (en centimeter over navlen), der vil du et riktig mål for midjen din.

Shapewear anbefalinger
Vi har god erfaring med shapewear og hold-in undertøy. Vi er opptatt av høy kvalitet slik at du kan oppnå målet ditt og få midjen du ønsker. Vi har shapewear som er laget av nylon og spandex noe som er veldig behagelig å ha på seg.